Møt vår nye favoritt Dent Crush Bringebær

Si hei til Dent Crush Bringebær! Denne lille godsaken er siste tilskudd i vår smaksrike serie med sukkerfrie pastiller der du får to opplevelser i en pastill.

DiarrowCMS

Dent Crush er pastiller med et umiddelbart smakskick som endrer både struktur og smak underveis. Nyheten Dent Crush Bringebær gir deg en umiddelbar smak av bringebær i ytterlaget, etterfulgt av smak av syrlig jordbær i kjernen.

Høres godt ut, ikke sant? Se etter Dent Crush Bringebær neste gang du har lyst på noe skikkelig digg!

Dent Crush Solbærlakris - her er en skikkelig luring av en kombinasjon. Varm og god solbærsmak på utsiden, salt og saftig lakris på innsiden. Okei da, jeg tar en til.

Dent Crush Fersken - allerede ved første tygg inntar den deilige ferskensmaken munnen din. Like etter følger en frisk og syrlig kombinasjon av pomelo og jordbær i kjernen. Rett og slett fruktelig godt!

Dent Crush Lakris - dette må være Dundersalts sukkerfrie pastill-fetter? Umiddelbar smak av lakrispulver og mild chili, etterfulgt av salt lakris i kjernen. Nam!

Vann i munnen? Se etter pastillene neste gang du er i butikken. Gi oss gjerne din tilbakemelding på våre Facebook-sider!Publisert 05.03.2019